Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Zoë
  Rate this post

  Even voorstellen: Zoë is 18 jaar, woont in Hengelo en doet de MBO-opleiding Media & Vormgeving. Hoe vond je het? Zoë: ‘Heel mooi! Ik wilde al een ander kapsel voor de zomer, en ik heb de haarstyliste wat foto’s laten zien als inspiratie, en ze snapte gelijk wat ik wilde. Het was wel een uitdaging voor mij,  want zoveel verschillende kleuren heb ik nog nooit eerder in mijn haar gehad. Gelukkig doen ze dit bij Styling’S vaker. En ik werd ook opgemaakt. Ik vond het wel bijzonder, dat iemand anders dat deed. Ik heb ook allerlei nuttige adviezen gekregen. En er was een fotograaf aan het werk. Heel apart, zo’n grote lens op je hoofd gericht, maar dat wende snel. De eindfotoshoot was een leuke ervaring! Als ik op straat loop, krijg ik leuke reacties op m’n haar; vooral van kinderen. Die noemen me dan ‘prinses’ of ‘zeemeermin’…’

  Haar
  We hebben gekozen voor een uitgesproken kapsel, volgens een van de nieuwste stijlen:  de ‘rainbow style’. Dit is de tegenhanger van de Ibiza-stijl. De rainbow-stijl heeft vrolijke en blije kleuren, die aangepast zijn op de huidskleur. Zoë heeft een zwak voor turquoise en blauw, tot de sieraden aan toe, en daarom hebben we de blauwe kleur laten terugkomen in het haar.

  Visagie
  We hebben de make-up aangepast aan de haarkleuren, waarbij de kleurkeuze het apart maakt, niet de manier van opmaken. Door een combinatie van harde en zachte kleuren krijg je niet het gevoel dat het overdreven is. We hebben de eyeliner en lipstick een vrij sterke kleur gegeven, waardoor we de oogschaduw lekker zacht hebben kunnen houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply