Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Michelle viel 16 kilo af in 6 maanden
  Rate this post

  ‘Vanmorgen heb ik me gewogen en ik heb voor het eerst mijn streefgewicht gehaald’, vertelt een dolblije Michelle Hoevenaar uit Made. ‘Ik heb al zoveel diëten gevolgd en het is me nog nooit eerder gelukt. Ik hield het nooit vol, maar dankzij de goede ­begeleiding van Anita Kooijmans en de producten van het Cambridge Weight Plan ben ik 16 kilo kwijtgeraakt!’

  ‘Ik ben het programma nu aan het afbouwen’, legt Michelle uit. ‘Voordat ik met Cambridge ­begon, waren er best wel dingen die ik niet lustte, maar dat soort producten eet ik nu gewoon op.
  Je hele smaakpatroon wordt als het ware gereset. Ik voel me ook veel lekkerder en durf eindelijk een rokje of korte broek aan. Zelfs het sporten, wat ik nooit leuk vond, heb ik weer opgepakt. Het gaat nu haast vanzelf, mijn buik zit me niet meer in de weg en ik ben niet meer zo snel buiten adem.’ Michelle begon in januari met het Cambridge Weight Plan. ‘Ik startte met drie shakes per dag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het de eerste drie dagen heel moeilijk vond, maar ik kon Anita altijd bellen of mailen.
  Ze hielp me echt door de lastige momenten heen. De begeleiding van haar was geweldig’, vertelt Michelle enthousiast. ‘Ik ben zelf nagelstyliste en ik heb diverse klanten die het afvalplan volgen bij een andere consulente. Als ik hun verhalen hoor, ben ik ontzettend blij dat ik voor Anita heb gekozen, want het behalen van je streefgewicht staat of valt met een goede begeleiding! Ik blijf nog even bij haar onder controle en ik mag in de toekomst altijd contact opnemen als het even niet zo lekker gaat. Dan helpt zij me er weer doorheen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply