Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Microblading: ins & outs
  Rate this post

  Hoe werkt ­microblading?
  Misschien heb je er al eens van gehoord, maar vraag je je toch af: ‘Wat is microblading precies?’ De microblading-methode (semi-permanent) is een techniek waarbij handmatig haartjes worden getekend. De haartjes worden aangebracht door middel van een manuele pen. De pen bevat ultrafijne naaldjes die naast elkaar zijn geplaatst. Het tekenen van de haartjes gebeurt haar voor haar, waardoor er een zeer natuurlijke uitstraling ontstaat. Het resultaat: natuurlijke volle wenkbrauwen, en bijna niet van echt te onderscheiden.

  Hoe ziet de procedure eruit?
  De gehele procedure duurt ongeveer één tot twee uur. De vorm van de ­wenkbrauwen wordt getekend op het gelaat, waarna deze in overleg met de klant wordt bepaald. Vervolgens wordt het pigment uitgekozen naar de wens van de klant. Dan worden de haartjes getekend met de manuele pen. Na de behandeling kun je doorgaan met je dagelijkse routine.

  Hoe lang blijft het zitten?
  Het pigment dat wordt aangebracht op de huid, blijft gemiddeld tussen de 1 en 3 jaar zitten. Wel wordt een jaarlijkse opfrisbeurt aangeraden, om zo het resultaat mooi te houden.

  Is microblading ­veilig?
  Bij de behandeling van microblading wordt er in een steriele omgeving gewerkt, met behulp van steriele accessoires. Alle pigmenten zijn CE-gecertificeerd en hypoallergeen. Volkomen veilig dus! Microblading is alleen toegestaan in een door de GGD goedgekeurde salon, zoals Niki’s Beauty.

  Zie je echt ­verschil?
  Jazeker! Wie een behandeling ondergaat, wordt doorgaans heel blij van het resultaat. Veel vrouwen zeggen: ‘Ik heb eindelijk volle wenkbrauwen!’

  Niki Harwig (eigenaresse van Niki’s Beauty) heeft afgelopen juli haar 5-jarig jubileum gevierd. Al 5 jaar heeft zij een goed lopende beautysalon met een vaste klantenkring. Buiten alle andere schoonheidsbehandelingen die zij biedt, kun je sinds maart 2017 bij Niki’s Beauty ook terecht voor microblading. Niki geeft aan al veel klanten naar tevredenheid behandeld te hebben met de nieuwe techniek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply