Rate this post
 • Microdermabrasie biedt totaaloplossing
  Rate this post

  Ben jij niet tevreden over je huid? Heb je last van een beschadigde huid door invloeden van licht en zon, pigmentverstoringen, ouderdomsvlekken, littekens en onzuiverheden of acne? Misschien is microdermabrasie dan iets voor jou!

  Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Schoonheidssalon Iris werkt met apparatuur van Reviderm. De gebruikte microkristallen worden machinaal gemaakt, waardoor alle kristalletjes even groot zijn en geen scherpe hoeken bevatten. Ongelijkmatigheden in de huid worden hierdoor voorkomen.

  ‘Microdermabrasie biedt totaaloplossingen om de uitstraling van je huid te herstellen en te bewaren’, legt Fransis, eigenaresse van Schoonheidssalon Iris, uit. ‘Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Het helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren. Ik ben speciaal geschoold om deze behandeling uit te mogen voeren.’

  De effecten van microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op de langere termijn zie je het resultaat in de spiegel. Na microdermabrasie krijgt je huid fijnere poriën en wordt het elastischer. Ook de stevigheid van de huid neemt toe en de diepte van rimpels neemt af. Het huideigen collageen en de productie van elastine worden geactiveerd en de opname van werkstoffen door de huid geoptimaliseerd. De techniek is geschikt voor elke huid. ‘Of het nu gaat om verstevigen, voeden of regenererend, één ding hebben ze gemeen: alleen een gezonde huid heeft een mooie uitstraling’, vindt Fransis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply