Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Microdermabrasie voor een frisse huid
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daardoor wordt je huid droger en gaat die ruwer aanvoelen, je poriën en de huidstructuur worden grover en de kleur van je huid verandert. Ook ontstaan er rimpels en pigmentvlekken. Microdermabrasie is dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man.

  Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Door deze microkristallen wordt 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, ­pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat.
  Microdermabrasie is ontspannend en niet pijnlijk.

  Huidverjonging
  Microdermabrasie kan veilig gebruikt worden op het gezicht en andere delen van het lichaam. Door het polijsten van de huid voelt die frisser en schoner aan. De behandeling stimuleert de huid om te verjongen, en werkt daardoor ook nog eens anti-aging.

  Kuur
  Je kunt natuurlijk een enkele behandeling ondergaan voor een opfrisbeurt voor je huid, maar zeker als je last hebt van een huidprobleem, is het aan te raden om een kuur af te nemen. Je gaat dan wekelijks gedurende een aantal weken langs bij de salon voor een behandeling, en werkt met de specialiste aan de oplossing van het probleem. De kuurvorm zorgt er ook nog eens voor dat het resultaat langer behouden blijft.
  Je kunt bij Instituut Essence ook terecht voor aan huidan­alyse met de Observ. Waarom is een Observ analyse belangrijk voor jou? Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop der tijd zichtbaar aan het huidoppervlak. Met het menselijke oog zijn deze aandoeningen heel moeilijk te diagnosticeren wanneer het probleem zich enkel nog in de diepere huidlagen manifesteert. De Observ brengt deze aandoeningen echter wel aan het licht met behulp van een gepatenteerde technologie. Door middel van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht kan jouw huidaandoening direct zichtbaar gemaakt worden. Met de grondige analyse krijg je een persoonlijk behandelplan voor thuis.

  Hoe werkt de Observ huidanalyse?
  De Observ biedt een complete gezichtsdiagnose. Er kan worden geschakeld tussen 4 verschillende huidanalyse-modi. De specialist bekijkt jouw huid dus op 4 verschillende niveaus en manieren.

  Hoe ervaar je de behandeling?
  De analyse is volkomen pijnloos. Alvorens je je gezicht plaatst in de Observ, dient jouw huid gereinigd te zijn. Tijdens de analyse sta je in contact met jouw specialist. Die kan je tijdens de analyse meer inzicht geven in jouw huid. Je kunt meekijken in de spiegel die zich in het midden van de Observ bevindt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply