Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. ­Microdermabrasie is dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man.

  Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Door deze microkristallen wordt 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, ­pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat.
  Microdermabrasie is ontspannend en niet pijnlijk.

  Huidverjonging
  Microdermabrasie kan veilig gebruikt worden op het gezicht en andere delen van het lichaam. Door het polijsten van de huid voelt die frisser en schoner aan. De behandeling stimuleert de huid om te verjongen, en werkt daardoor ook nog eens anti-aging.

  Kuur
  Je kunt natuurlijk een enkele behandeling ondergaan voor een opfrisbeurt voor je huid, maar zeker als je last hebt van een huidprobleem, is het aan te raden om een kuur af te nemen. Je gaat dan wekelijks gedurende een aantal weken langs bij de salon voor een behandeling, en werkt met de specialiste aan de oplossing van het probleem. De kuurvorm zorgt er ook nog eens voor dat het resultaat langer behouden blijft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply