Rate this post
 • Microneedling
  Rate this post

  Littekens, vooral de littekens ouder dan twee jaar, kunnen sterk verbeteren met microneedling. Ook voor acne, acnelittekens, grove poriën, striae, pigmentvlekken, een vale huid, rimpels en een verslapte huid (zoals in de hals) kunt u bij ons terecht.

  Bij Atossa Huid- en Oedeemtherapie werken wij met de DermicaPen. De naaldjes van deze pen zijn van hoogwaardig medisch staal en van een speciale slijping voorzien, waardoor de aanmaak van collageen optimaal wordt gestimuleerd. Deze slijping zorgt er ook voor dat de behandeling vrijwel pijnloos is. Om de werking te ondersteunen kunnen wij, wanneer je dat wenst, gebruik maken van producten van Sure Medical. Deze producten zijn ontwikkeld door en voor plastisch en reconstructief chirurgen.
  Als afsluiting en voor eventuele thuisondersteuning gebruiken wij de crèmes van Oxygenetix, die de genezing ondersteunen. Deze producten mogen zelfs op open wonden gebruikt worden.

  De combinatie van een professionele microneedling en de juiste producten voor bij benodigde behandeling stimuleert de huid tot het aanmaken van nieuw collageen. De huidstructuur verbetert, een verouderde huid frist op, rimpels verminderen, littekens verbeteren zienderogen en worden soepeler. Ook acne wordt minder en kan zelfs verdwijnen.
  Bij Atossa Huid- en Oedeemtherapie kun je rekenen op een professionele aanpak. De behandeling wordt, om een optimaal resultaat te bereiken, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van jouw huid en natuurlijk jijzelf.
  Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact op met Atossa Huid- en Oedeemtherapie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply