Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Miha Bodytec

  Wie wil dat nou niet: een strakkere huid, een gestroomlijnder lichaam, sterkere spieren en minder vetweefsel. Maar als je niet van sporten houdt of geen zin hebt om uren in de sportschool door te brengen, lijkt dit een utopie.

  Zoals je wellicht al in vorige edities van het ForYou Magazine hebt kunnen lezen, zijn wij geen gewone sportclub. Wij richten ons juist niet op massa, maar op kleine groepen, zodat iedereen de juiste begeleiding en aandacht krijgt die nodig is. Groepslessen, personal trainingen en afslankcursussen / challenges vormen ons belangrijkste aanbod, en in januari breiden we het aanbod uit met de Miha Bodytec.

  Wat is Miha Bodytec?
  EMS (Electro Muscle Stimulation) is een revolutionair ‘full body’ trainingssysteem en biedt de mogelijkheid om in een zeer korte tijd resultaten te boeken. In de topsport en revalidatie is EMS een bekende en beproefde methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen. Miha Bodytec heeft nu deze techniek beschikbaar gemaakt om, buiten de topsport om, een volledige lichaamstraining te doen dat het lichaam versterkt, vormt en strakker maakt in slechts 20 minuten.

  Vaak wordt met een ‘full body training’ een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint. Miha Bodytec-training is een korte training waarbij in elke oefening elke keer het hele lichaam wordt getraind, met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig.

  Waarom Miha Bodytec?
  – figuurcorrectief trainen op de BBB-zones
  – bindweefselversteviging door collageen- en elastineaanmaak
  – cellulitisvermindering
  – tijdbesparend: gladde, stevige huid, omvangverlies en sporten in één programma
  – geschikt voor jong en oud, man en vrouw
  – je lichaam in vorm krijgen in slechts 20 minuten

  Jouw persoonlijke virtuele coach
  De Miha Bodytec is uitgerust met een full color, interactief computersysteem. Op basis van de effecten die je wenst, leidt de 3D virtuele coach je stap voor stap door de juiste oefeningen. Nu ben ik heel erg van de persoonlijke begeleiding, dus je ziet de oefeningen én voor je op het scherm én ik blijf er ook nog eens bij om ze voor te doen en jou in de juiste positie te zetten en te motiveren.

  Wetenschappelijk aangetoond
  Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft de werking van de Miha Bodytec aangetoond. De programma’s in de Miha Bodytec zijn gebaseerd op die wetenschappelijke feiten en studies. Vind je groepslessen te intensief en personal training nou te duur? Dan is dit zeker iets voor jou.

  RESET Bodytec mogelijkheden:
  – alleen 20 minuten Bodytec zonder lidmaatschap
  – Bodytec geïntegreerd in personal training
  – Bodytec combipakket
  – Bodytec afslankpakket

  Effectiviteit en resultaat: dat bieden Miha Bodytec en RESET Sportclub! Omdat ik jou net zo enthousiast wil maken als ikzelf ben, bied ik je nu de mogelijkheid om eenmalig een proefles te komen volgen voor € 15,-. Gebruik het codewoord ‘ForYou’. Besluit je daarna om ermee verder te gaan, dan worden die € 15,- met je verrekend*.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply