Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn droom is eindelijk uitgekomen!’
  Rate this post

  Het succesverhaal van Andrea (32)

  ‘Een aantal maanden geleden begon mijn ‘metamorfose’. Ik was altijd dat ‘gezellige dikkerdje’, maar diep in mijn hart vond ik dat koosnaampje nogal kwetsend. Dat liet ik echter nooit merken. Nee, aan de buitenkant was ik vrolijk, maar van binnen voelde ik me vaak down. Ik wilde ook zo graag slank zijn, maar afvalpogingen waren tot dat moment altijd op niks uitgelopen.

  Afgezien van wat ‘gejojo’ tijdens en na periodes van diëten, was mijn gewicht redelijk constant. Ik zat echter wel 15 kilo boven een gezond BMI en aangezien ik niet echt lang ben, oogde dat behoorlijk mollig. Ik droomde vaak dat ik enorm was afgevallen en ook dat perfecte figuur had, maar wanneer ik dan wakker werd, wist ik weer dat dromen bedrog zijn. Alhoewel …

  Misschien kon mijn droom toch uitkomen, want in het najaar van 2018 kreeg ik een artikel van Easyslim.nu onder ogen: 20 kilo afvallen in drie maanden!? Met hun gepatenteerde en geavanceerde apparaat zou het mogelijk zijn om in korte tijd op meerdere vlakken resultaat te boeken. Ik zou niet alleen snel afvallen, maar de cellulite op mijn benen zou ook minder worden en mijn spieren steviger. En dat allemaal zonder maagverkleining of zwoegen in de sportschool. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn, maar ik heb toch contact opgenomen. Hier wilde ik meer van weten!

  Ik heb eerst een afspraak gemaakt voor een proefbehandeling en daarbij raakte ik al direct de nodige centimeters kwijt. Ik was gelijk ‘om’ en ben het programma gaan volgen. Voor een optimaal resultaat gebruikte ik op de dagen van behandeling drie speciaal door Easyslim.nu samengestelde maaltijdvervangende Easique-shakes. Ze sluiten perfect aan op de behandelingen, geven een verzadigd gevoel én je krijgt automatisch alle voedingswaarden binnen. Drie maanden later was ik 18 kilo lichter! Ik krijg niet alleen veel complimentjes over mijn nieuwe uiterlijk, maar voel me ook veel fitter. Ik ben echt een nieuwe versie van mezelf. Ik heb een ware metamorfose ondergaan! Wie durft nog te beweren dat dromen niet bestaan?’

  Wat zijn de voordelen van Easyslim.nu?

  – Gemakkelijk en snel afvallen
  – Afvallen zonder te sporten
  – Geen operatie of medicatie
  – Afvallen terwijl je ligt
  – Opbouw van spieren
  – Vermindering van cellulite

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply