Rate this post
 • Mijn leven is weer zinvol
  Rate this post

  Mijn naam is Wilma Vink (1964), getrouwd en 2 kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als (kinder)verpleegkundige.

  In 2009 ben ik opgenomen in Solutions in Voorthuizen voor mijn alcoholverslaving. Sindsdien ben ik in herstel en nuchter. Ik heb nu weer dromen en plezier in het leven. Nieuwe uitdagingen pak ik nu met frisse moed aan.
  Na diverse activiteiten op het gebied van voorlichting aan en contact met lotgenoten, realiseerde ik mij, dat mijn passie en doel voor de toekomst is om andere verslaafden te helpen. Ik gun iedereen de positieve wending die mijn leven heeft genomen.
  Zelf heb ik gemerkt dat een vrouw in herstel speciale behoeften heeft. Er is geen specifiek op verslaafde vrouwen gerichte hulpverlening. Dit hiaat wil ik vullen.
  Ik heb mijn diploma Specialist Counsellor behaald aan de Academie voor Counselling & Coaching met specialiatie verslavingscouncellor. Als actief counsellor blijf ik mijzelf permanent bijscholen om de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van verslaving en counselling te kunnen inzetten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply