Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mijn leven staat in volle bloei!
  Rate this post

  In 2013 kwam ik tot de conclusie dat ik niet deed wat ik altijd had willen doen. Deze invulling van mijn leven maakte mij niet gelukkig. Ik besefte dat als ik zo zou doorgaan, ik er ziek van zou worden. Dat gebeurde dan ook. Ik kwam letterlijk in de verlamstand en kon lichamelijk niets meer. Ik ben twee jaar lang ziek geweest en realiseerde me dat ik een leugen leefde, waardoor ik nooit mezelf kon zijn. Er moest iets veranderen! Ik wist alleen niet precies hoe. Samen met een coach heb ik hier hard aan gewerkt met als resultaat dat ik ontdekte waar ik stond en wat ik wou in mijn leven.

  Tijdens mijn eigen herkenningsproces en het beëindigen van mijn carrière in kwaliteitsmanagement voor bedrijfsvoering ben ik om mij heen gaan kijken en stelde ik mezelf de vraag: wat is er nodig in deze wereld? Ik kwam er achter dat ik het belangrijk vind dat vrouwen, die carrière hebben gemaakt, weer energie, focus, balans en bewustwording mogen ervaren. Hierdoor kunnen ze zich herpakken en zowel zakelijk als privé het leven leiden waar ze van dromen.

  Ik volgde een coachingsopleiding en inmiddels werk ik als vrouwencoach met prachtige vrouwen. Ik heb een lifecoachpraktijk in Zeist waar de nadruk ligt op verandering in bewustwording en zelfontwikkeling richting een moeiteloos leven. Het is mijn missie om vrouwen te helpen met het vinden van hun eigen kracht, zowel privé als op het werk. Ik help ze om een betere versie van zichzelf te worden zodat ze een gelukkig leven gaan leiden. Ik heb mijn vak niet zelf gekozen, maar het coachen van vrouwen heeft mij gekozen. Dat is precies de reden waarom ik zo van mijn job houd!
  In mijn vrije tijd geniet ik enorm van mijn partner, mijn lieve hondje, mijn familie en de kleine dingen in het leven. Af en toe block ik een zaterdag in mijn agenda en doe ik niets anders dan bankhangen. Heerlijk! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om samen met mijn partner en hondje Ruby urenlang naar de bruiden van ‘Say yes to the dress’ kijken. Deze dingen geven mij weer veel energie, waardoor ik er volledig voor mijn cliënten kan zijn.

  Mijn leven staat in volle bloei en ik ervaar iedere dag plezier in mijn werk. Het gaat me aan het hart dat er zoveel vrouwen zijn die het moeilijk hebben. Ik zou hen zó graag dezelfde transformatie willen laten beleven als hoe ik die zelf ervaren heb.

  Corien Offerhaus-Groen
  eigenaar van Koryen Coaching

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply