Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn lichaam deed me verdriet’
  Rate this post

  Al heel lang was Hester te zwaar. Sinds haar puberteit kwamen de kilo’s eraan en gingen die er niet meer af. Er brak een tijd aan van lijnen, afvallen en minstens zoveel weer aankomen. Dat jojo’en ging Hester niet in de koude kleren zitten, zowel mentaal als fysiek. Naar haar idee was er nog maar een oplossing: een maagverkleining. Maar een ingrijpende operatie als deze is niet zomaar gepland.

  ‘Op een gegeven moment voelde ik me zo zwaar’, vertelt Hester. ‘Bewegen ging moeizaam, spelen met mijn kinderen was een opgave en tijdens mijn werk in een winkel kreeg ik veel last van mijn gewrichten. Het deed me verdriet dat mijn lichaam een last voor me was, maar toch at ik door. Dat begreep ik niet van mezelf, maar toch gebeurde het. Toen ik op onderzoek was naar wat een maagverkleining voor mij kon betekenen, stuitte ik op de virtuele maagverkleining. Daar had ik nog nooit van gehoord, maar het sprak me al snel aan.’

  ‘Hypnotherapie leek me voor mij heel geschikt, want ik wilde graag weten waarom ik toch slecht voor mijn lichaam zorgde. Ik wilde mijn probleem bij de bron aanpakken. Dus toen ik eenmaal de afspraak had gemaakt, wilde ik er echt voor gaan. Toen ik eenmaal bij Judith was, had ik er dan ook echt zin in. De hypnotherapie heb ik als heel prettig ervaren. Eigenlijk voelde het als een ontspanningsmoment waarbij je begeleid wordt. Heel veilig en rustig.’

  ‘Het bijzondere was dat ik op een bepaald moment ook echt voelde dat de maagband werd aangetrokken. Ook kwam ik tot de realisatie dat mijn eetgedrag voortkwam uit bepaalde emoties en onverwerkt verdriet. Ik merkte dat ik me na de hypnose veel krachtiger voelde. Mijn eetkeuzes werden gezonder en ik zat sneller vol. En daardoor verloor ik eindelijk gewicht, langzaam maar zeker. Inmiddels ben ik ongeveer twaalf kilo kwijt en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik heb zin in de toekomst en alle vertrouwen dat ik alleen maar gezonder wordt. Dat geeft veel rust.’

  Hypnotherapie: de voordelen
  – Quick fix: In plaats van een langdurige therapie ben je in een paar weken van je klachten af.
  – Veilig: Je houdt tijdens de gehele sessie alles onder controle.
  – Natuurlijk: De therapie heeft geen bijwerkingen en zonder problemen te combineren met andere vormen van therapie of medicatie.
  – Positief: Je krijgt meer plezier en zult minder dagelijkse stress ervaren.
  – Goed voor het zelfvertrouwen: Je krijgt meer grip op je eigen leven en de gebeurtenissen daarin.
  – Is ook mogelijk op coronaveilige afstand of online via videobellen.

  Laagdrempelig kennismaken
  Als het hele idee van hypnose je toch nog wat eng lijkt, nodigt Judith je uit om eens een afspraak te maken voor een ‘pedicure voor body & mind’. Op die manier kun je laagdrempelig kennismaken met Judith en haar alles vragen over hypnose, terwijl jij heerlijk ontspant tijdens de behandeling. Een win-win, dus! Zelfs als hypnose je alsnog niets lijkt, want je gaat sowieso met verzorgde voeten en een ontzorgd hoofd weer naar huis.

  Zit je niet lekker in je vel?
  Loop er niet langer mee rond. Je hebt altijd een keuze, er is altijd een oplossing. Judith kan jou laten ervaren wat het is om écht blij te zijn met jezelf, zodat jij weer gelukkig de wereld instapt. Laat je bevrijden van gevoelens die zijn ontstaan door wat het leven met zich heeft meegebracht, zoals blokkades in jezelf, je ‘drive’ missen, je energieloos voelen, je ‘oude ik’ missen, trauma’s, verdriet, irritatie en/of boosheid, burn-out, angsten, geen zelfvertrouwen, overgewicht, eetverslaving, rookverslaving, nagelbijten, stotteren of PDS. Met hypnose kun je ‘loslaten’ om weer lichter door het leven te gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply