Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn woonitems hebben een verhaal te vertellen’
  Rate this post

  Ik ben altijd al een creatief persoon geweest en hou van mooie dingen. Mede door mijn passie voor ­schilderen heb ik een goed ontwikkeld gevoel én oog voor de juiste kleurencombinaties. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar exclusieve woonitems die je niet standaard bij iedere winkel tegenkomt en die vervolgens te verkopen. In mijn winkel weet je dat je altijd met een origineel item de deur weer uitloopt en dat is iets dat veel mensen aanspreekt.

  Het Onderhuys kenmerkt zich door originele items die tegelijkertijd goed te combineren zijn met andere stijlen. Je zou de stijl van mijn woonitems kunnen omschrijven als industrieel, etnisch en niet alledaags. In mijn winkel vind je kussens, plaids, beelden, bloempotten, lampen, fotolijsten en decoratiematerialen voor nét die extra touch.

  Verlengstuk van je persoonlijkheid
  Je zal niet de eerste zijn die bij het inrichten van je huis met de handen in het haar staat. Want ondanks dat inrichten ontzettend leuk is, kan het best een uitdaging zijn! Ik help je graag uit de brand door je te adviseren over je interieur. Het is altijd belangrijk dat een interieur een verlengstuk van jouw persoonlijkheid is en dat je je er thuis in voelt.

  Wel gevoel wil je creëren?
  Ook kleur is ontzettend bepalend in een interieur. Welk gevoel wil je krijgen in je huis, wat wil je uitstralen? Welke kleurencombinatie je ook kiest, je vindt bij Het Onderhuys altijd wel een mooi item dat door jouw ­inrichting wordt omarmd.

  Cora van Steensel

  Waarom ga je naar Het Onderhuys?
  • Je vindt er exclusieve woonitems die je niet bij iedere winkel tegenkomt.
  • Er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.
  • Als je een origineel cadeautje zoekt, dan weet je dat zal slagen bij Het Onderhuys.
  • Als je interieuradvies nodig hebt, adviseert Cora je met alle aandacht en passie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply