Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Milde perfectie
  4/4 - (1 stemmen)

  We worden allemaal ouder. Dat mag je echt wel zien aan je huid, want dat geeft jouw gezicht karakter. Maar het liefst willen we mooi oud worden en er niet ouder uitzien dan we ons voelen.

  Ben jij er zó klaar mee dat je al eens een operatie of facelift hebt overwogen? Dan is het tijd dat jij kiest voor een doeltreffende behandeling. ­Hanneke Wolters van Salon Hanneke skincare | wellness: ‘Met onze behandelingen en producten bereiken we al een geweldig resultaat met stevigheid van de huid, opvulling en verfijning. Helemaal met onze nieuwe trajecten zie je rimpels, lijntjes en plooien echt gladder en minder worden. Toch blijven bepaalde gebieden in het gezicht lastig. De huid boven de ogen of rond de mond is lastig strakker te krijgen en overtollige huid in het gezicht is moeilijk weg te krijgen.’

  Liften zonder snijden
  We bieden nu een behandeling met de ‘Fibroblast’, ook wel ‘Plasma Lift’ genoemd. Dit is de meest innovatieve en het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, halsversteviging, wenkbrauwlifting, mondhoeklifting en vele andere esthetische klachten. Deze revolutionaire niet-invasieve techniek, dus zonder te snijden, zorgt voor een permanente correctie van rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid. Kleine imperfecties worden verzacht, terwijl je je eigen uitstraling behoudt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply