Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet minder eten maar ánders eten
  Rate this post

  Je hebt al verscheidene diëten gevolgd, maar nog steeds ben je niet tevreden over je gewicht. Iedere keer kom je weer dezelfde valkuilen tegen. Een paar weken gaat het goed, maar dan verval je weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo’s er opnieuw aan. Wil jij echt iets aan je gewicht doen? Kies dan voor een methode die werkt!

  Door een unieke combinatie van de Vacushaper en  PowerSlim val je 6 tot 10 kilo per maand af. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Nog een voorwaarde voor succes: het  programma is zó ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in  te passen is in je dagelijkse leven.

  Vacushaper
  De Vacushaper zorgt voor een verbetering van de bloed­circulatie en het lymfestelsel, een verbetering van de stofwisseling, snellere vetverbranding, een vermindering van cellulite, gewichtsafname, een fitter en vitaler gevoel, en een verbetering van je figuur. De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm ruimte wordt de doorbloeding  gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd.  Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen ver­branden. Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de  vacuüm in de Vacushaper trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar je vet wilt verbranden. Tegelijkertijd loop je op de loopband op vetverbrandingsniveau (rustig tempo) en verbrand je daadwerkelijk het vet waar op dat moment de doorbloeding wordt gestimuleerd: de buik, billen en benen.

  Minder vermoeiend
  In de Vacushaper loop je op een rustig tempo op een loopband en sta je tot en met de middel in de vacuümcabine. Terwijl je rustig loopt, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. De Vacushaper-training is minder vermoeiend dan een normale training, omdat je juist een lage hartslag aanhoudt. Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat je gemiddeld tussen de 10 en 30 cm afvalt op buik, billen en benen. Al na een paar behandelingen is het resultaat meet- en zichtbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply