Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minder gejaagd door het leven
  Rate this post

  Wat maken we het onszelf toch vaak moeilijk! Door te denken dat je niet goed genoeg bent, door strenger voor jezelf te zijn dan voor anderen, of door te denken dat je erkenning krijgt als je maar nóg beter je best gaat doen.

  Hoe krijg je meer compassie met jezelf? Bijvoorbeeld door je strenge eisen wat los te laten; de lat wat minder hoog te leggen. Of door goed voor jezelf te zorgen in plaats van het anderen altijd naar de zin te maken, mindful te zijn of minder gejaagd door het leven te gaan. Want meer tijd en aandacht voor wat er echt toe doet, het antwoord ligt echt in jezelf…
  Sonja van der Vlist van praktijk Mindfulness Rise and Shine kan je leren om je te focussen op het ‘hier en nu’. Zij kan je allerlei technieken aanleren om je te helpen, waaronder meditatievormen, zodat jij ook met de ‘hoge lat’ kunt leren omgaan en je (weer) in je kracht komt te staan!
  Is dit herkenbaar voor je en wil je een keuze hebben hoe hiermee om gaan, neem dan gerust contact op met Sonja voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply