Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minder klachten dankzij voetreflexologie
  Rate this post

  In januari 2015 ben ik gestart met mijn voetreflexpraktijk in Velp. In de jaren daarvoor had ik zelf allerlei lichamelijke klachten. Zowel de huisarts als doktoren in het ziekenhuis konden de oorzaak niet altijd vinden en verhelpen. Dit was de reden dat ik zelf op onderzoek naar genezing ben gegaan. Mijn klachten namen af na verschillende voetreflexbehandelingen. Enthousiast ben ik toen zelf de voetreflexopleiding bij de BER gaan volgen. Verder heb ik mij verdiept in voetreflexmassage voor kinderen en volwassenen met ADHD, dyslexie en stress.
  Ziekte ontstaat door de disbalans tussen het lichaam, de energievelden van het denken, het voelen, de ziel en de omgeving. Wanneer de energiedoorstroming verstoord is, kan er een blokkade ontstaan. De blokkade, de afsluiting, maakt een goede doorstroming van de energie onmogelijk. Angst, piekeren, stress en chronische pijn kunnen klachten geven als obstipatie. De vertering vindt versneld of onvolledig plaats.
  Voetreflexmassage kan een goede steun zijn om los te laten, te ontspannen en om anders te leren omgaan met de verwerking van indrukken. De reflexzones en -punten van de voet staan in verbinding met de diverse organen. Door hierop impulsen te geven, kunnen bijvoorbeeld de darmen zich herstellen of sterker worden.
  Regelmatig heb ik cliënten die na een voetreflexbehandeling direct minder darmproblemen hebben. Dit maakt het ontvangen en geven van de behandeling telkens weer zo bijzonder.

  Mocht je belangstelling hebben in een ontspannende voetreflexbehandeling van een uur, dan kun je mij altijd mailen voor een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply