Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minder klachten, meer vitaliteit…
  Rate this post

  Heb je last van bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, stress, hoofdpijn, maag- en darmklachten, huid-, rug- of gewrichtsklachten, allergieën, vruchtbaarheids-, menstruatie-, overgangs- of zwangerschapsklachten? Deze klachten zijn goed aan te pakken met natuurgeneeskunde.

  Gezondheid is vitaliteit, leven. Dat gaat over lichamelijke fitheid, een gevoel van welzijn en voedende relaties. Gezondheid is een dynamische situatie, waarbij er steeds een nieuwe balans ontstaat tussen allerlei processen in je lichaam en factoren in de omgeving. Een verstoring van dit dynamische evenwicht kan allerlei oorzaken en gevolgen hebben. Hier een goed inzicht in verkrijgen, is de basis van elk genezingsproces. Natuurgeneeskunde is een effectieve behandelwijze om iemands vitaliteit en weerstand krachtiger te maken en in te grijpen op processen die uit balans brengen. Deze behandelmethode vormt een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. De behandeling start met een uitgebreide intake, waarin wij proberen inzicht te krijgen in de oorzaak van de klachten. Ook de algemene gezondheid en je leefwijze komen aan de orde, omdat dit vaak belangrijke informatie geeft over hoe je ervoor staat. Informatie vanuit de reguliere gezondheidszorg vult het gezondheidsbeeld aan. Om tot een compleet beeld te komen, gebruiken wij ook analysemethoden (zoals urineanalyse en een eerste behandeling) vanuit de natuurgeneeskunde. Op basis van al deze gegevens stellen wij een individueel behandelplan voor je op. Bij verschillende aandoeningen, intoleranties en allergieën worden vaak adviezen over voeding, natuurgeneeskundige middelen (kruiden, aromatherapie en/of Bach bloesems) toegepast. Ook massages stimuleren het genezingsproces.

  Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is mogelijk. Voor meer informatie kun je kijken op onze website of bellen naar Het Helperhart.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply