fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Minder piekeren, meer werkplezier!

  Zit je niet lekker in je huidige baan, maar weet je niet wat je nou wél wilt? Weet je misschien niet waar je precies goed in bent, zodat je geen stap durft te maken naar ander werk? Leg je de lat voor jezelf te hoog, zodat je te maken hebt met stress? Dan is het aan te raden om iemand in te schakelen die tijd én aandacht voor je heeft en je vooruit kan helpen!

  Priscilla Vreugdenhil helpt vrouwen zoals jij met hun loopbaanwensen en zelfontwikkeling. Ze luistert naar jouw verhaal, en stelt samen met jou het doel op voor een begeleidingstraject. In maxinaal 6 gesprekken komt boven tafel wat je wérkelijk belangrijk vindt in je carrière en waar eventuele belemmeringen zitten die jou ervan weerhouden om een andere richting in te slaan.
  Priscilla biedt maatwerk: door gerichte vragen te stellen en specifieke oefeningen aan te bieden, haalt ze het beste in jou naar boven, zodat je meer inzicht krijg in je eigen persoonlijkheid en je mogelijkheden.

  Wandelcoaching
  De coaching kan in haar kantoor plaatsvinden, maar ook in de buitenlucht. Het buiten lopen leidt tot nieuwe inzichten, en je komt zo snel tot de kern van een probleem. Wandelcoaching is een niet-zweverige manier van begeleiding, en het is wetenschappelijk bewezen dat wandelen in de natuur helpt tegen stress.

  Over Priscilla
  Priscilla Vreugdenhil is loopbaanadviseur, sollicitatietrainer en personal coach. Ze heeft een brede achtergrond waarmee ze in staat is om jou te helpen naar meer plezier in je werk. De begeleiding die Priscilla biedt, is kort waar het kan en diep waar het moet. Ze denkt analytisch en komt snel tot de essentie van je knelpunt. Je krijgt handvatten om vooruit te komen, zodat je minder gaat piekeren en weer meer werkplezier krijgt. Priscilla geeft glundergarantie!

  Neem contact op met Priscilla voor een
  gratis kennismakingsgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply