Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minder rimpels zonder injecties
  Rate this post

  Medisch-cosmetische injecties zijn zeer populair in de schoonheidswereld. Het is een antwoord op de behoeften van moderne vrouwen die snelle op­lossingen wensen bij huidbeschadiging.

  Er zijn verschillende soorten injecties beschikbaar. De meest bekende zijn Botulinetoxine Injection (Botox), hyaluronzuurinjecties en mesotherapie-micro-injecties. Deze behandelingen zijn zeer technisch en vragen om precisie. Alleen een specialist kan deze uitvoeren. Vrouwen zijn dus voortdurend op zoek naar veiligere en minder dure alternatieven. De oplossing: 3 bio-technologieën. Ericson Laboratoire biedt momenteel een high-performance anti-rimpelbehandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op rimpels.
  1. No Age VXN antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
  2. BTX is een synaptische agent, ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
  3. Hoogmoleculair hyaluronzuur vult de rimpels. Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica, zijn onze laboratoria in staat om een huidbehandeling te creëren die een echt alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt. De duur van de behandeling is 75 minuten. Een kuur omvat 4 sessies met een frequentie van 1 keer per week. Wij hebben hier al veel mooie resultaten mee bereikt.
  Minder rimpels zonder injectie: wil jij dat ook? Bel me dan voor de mogelijkheden. Mijn naam is Sandra van Leeuwen en ik ben werkzaam als zelfstandig gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Poeldijk. Mijn passie is om mensen nog mooier te maken, en mijn specialiteit is om samen met de klant de huid te kijken naar de huid en de huid doeltreffend te verbeteren, of dit nu gaat om een supergevoelige huid, acnehuid of een rijpere huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply