Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minder stress en méér energie
  Rate this post

  In de hectische tijd waarin we leven wordt er veel van ons gevraagd. ­Deadlines, ­combineren van gezin en werken omgaan met een overload aan prikkels en informatie. De druk is groot en er is maar weinig tijd en aandacht voor jezelf, voor stilte, rust en ontspanning.

  Uit onderzoek is gebleken dat 90% van alle lichamelijke en psychische klachten te maken hebben met stress. Yoga kan je helpen om meer rust te krijgen in je hoofd, je beter te focussen op je lichaam en je gevoel, zodat je bewuster in het leven gaat staan en minder stress hebt. Daardoor wordt je hoofd helder en krijg je meer energie voor dat wat belangrijk is voor je.
  Met yoga maak je je lichaam soepeler en sterker, je vergroot je immuunsysteem en verlaagt je bloeddruk. In iedere les hebben we aandacht voor het lichaam en de adem en doen we yoga-oefeningen die je helpen om blokkades op te lossen en je energie weer te laten stromen. Iedere les eindigt met een diepwerkende ontspanningsoefening. Door de oefeningen en houdingen kom je beter in contact met je lichaam, je gedachten en je gevoelens. Op die manier verbindt yoga je binnen- en buitenkant. De lessen werken ook door wanneer je van je matje gekomen bent, zodat je in het dagelijks leven meer innerlijke rust, minder stress en meer energie hebt.
  Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen, want bij yoga gaat het niet om presteren. Je hoeft dus niet een perfect lichaam te hebben of superfit te zijn om de oefeningen te kunnen doen. Met yoga gun je jezelf een moment van rust te midden van alle hectiek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply