Rate this post
 • Minder stress, meer energie
  Rate this post

  Iedereen heeft wel eens last van stress. Het is een natuurlijke reactie van het lichaam op een dreigende situatie. Stress hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar kan dat wel worden als die langere tijd aanhoudt. De stress kan dan leiden tot klachten, variërend van hoofdpijn en vermoeidheid tot een burn-out. Gelukkig is er wat aan te doen!

  Natuurgeneeskundig therapeut Daniël Nelck is gespecialiseerd in het behandelen van allerlei vormen van stress, en kan je helpen om van klachten af te komen en meer energie te krijgen. Hij gebruikt in zijn praktijk middelen en methoden uit de traditionele Europese natuurgeneeskunde. Een behandeling wordt afgestemd op de individuele cliënt, en kan onder andere bestaan uit natuurgeneeskundige massages en/of kruiden van de natuurapotheek. Tijdens de behandeling komt ook de achterliggende oorzaak van de stress aan bod, waarbij je handvatten krijgt om klachten in de toekomst te voorkomen.
  Daniël is geen ‘zwever’, maar hanteert een no-nonsense aanpak, waarbij het resultaat van de aanpak vooropstaat, zodat je van je klachten af komt.

  De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandelingen vanuit het aanvullende pakket.

  Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan op de website voor meer informatie, of maak een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply