Rate this post
 • Minder stress, meer zelfinzicht
  Rate this post

  Als medium werk ik nationaal en ­internationaal en kom ik mensen tegen van verschillende achtergronden. Stress komt overal voor, zeker in deze tijd. Als medium leg je contact met overleden dierbaren, maar ook komen mensen bij me omdat ze vastlopen in bepaalde stukken in hun leven.

  Stress kan zich uiten in verschillende leefgebieden. Denk aan financiën, relatie of gezondheid. Uiteindelijk zit hier een boodschap achter, en die is dat mensen niet altijd leven naar wat hun ziel nodig heeft. Mediumschap kan je daarbij helpen! Als medium sla je een brug tussen de spirituele wereld en deze wereld, je verbindt en geeft inzicht in wat nodig is. Daarnaast volgen vele studenten training op het gebied van mediumschap; niet alleen omdat er bij sommigen potentie is om verder te groeien in het mediumschap. Veel studenten zijn op zoek naar zichzelf, willen leren dichter bij zichzelf te komen en hun kracht te ervaren en vandaaruit als een spiritueel beter mens in het leven te staan. Dat heeft dan een positieve uitwerking op alle aspecten in jouw leven!
  Behalve de lessen die ik in Almelo verzorg, is er een samenwerkingsverband met De Zwanenhof in Zenderen, een prachtig voormalig retraitehuis met bezieling voor alles wat daar plaatsvindt. Mediumschap heeft daar de afgelopen jaren een prominente plek gekregen, en De Zwanenhof is inmiddels een huis van samenkomst voor studenten uit de hele wereld die willen kennismaken of trainen op het gebied van mediumschap.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply