Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minder tijd, tóch een perfecte uitstraling
  Rate this post

  Er piekfijn uitzien is het resultaat van een tijdrovend ritueel. Bovendien pluk je hier weinig vruchten van. Want als je eenmaal door die storm en regen op de fiets naar je werk bent gecrost, zitten je mascara en eyeliner inmiddels onder je kin en zit je lippenstift in je haar. Help: hoe moet je nu je collega’s en baas tiptop verzorgd onder ogen komen?

  Ooit al eens aan permanente make-up (PMU) gedacht? Met een permanent lijntje eyeliner heb jij bij het ontwaken al instant sprekende ogen. Met een permanente lipliner heb je voor altijd een perfecte lipcounter. En zélfs wanneer je geen of weinig wenkbrauwhaartjes hebt (bijvoorbeeld door te veel epileren), kun je die volle wenkbrauwen van je dromen krijgen. Klinkt perfect!

  Hoe PMU precies werkt?
  Schoonheidsspecialiste Deya Borissova van Byderma Beautycenter kan je er alles over vertellen. ‘Met permanente make-up worden door middel van microperforaties met een ultradunne naald kleurpigmenten aangebracht, vlak onder het huidoppervlak. Het is vergelijkbaar met een tatoeage. Het enige verschil is dat PMU vager wordt na 2 à 3 jaar, en een tatoeage blijvend is. Na verloop van tijd kun je de PMU weer laten ‘opfrissen’, en aanpassen aan jouw in de loop der tijd veranderde smaak en wensen. De kleur van de inkt zelf zal niet veranderen. Er wordt gewerkt met pigmenten die vrij zijn van ijzeroxides, zware metalen en allergieverwekkers. De veiligheid van de klant staat voorop! Bovendien zijn de pigmenten dierproefvrij. Na een uitgebreide intake en het zorgvuldig uitkiezen van de kleur, zal ik de PMU bij je aanbrengen. Daarna is het tijd om te genieten van je nieuwe look! Geen storm of hagelbui die jouw prachtige uitstraling nog omverblaast.’

  PMU is iets voor jou als…
  – je ’s ochtends weinig tijd hebt
  – je het moeilijk vindt om jezelf op te maken
  – je er op elk moment van de dag verzorgd en opgemaakt wilt uitzien
  – je make-up nooit goed blijft zitten
  – je allergisch bent voor bepaalde make-up
  – je te weinig eigen wenkbrauwhaar hebt of te veel hebt geëpileerd
  – de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen niet zo is als jij dat wil
  – je uitvallende wenkbrauw- en wimperhaartjes hebt door chemotherapie

  Naast permanente make-up kun je bij Byderma Beautycenter ook terecht voor:
  – DIV gezichtsbehandelingen
  – DIV bodybehandelingen
  – mesotherapie voor het haar
  – injectables
  – wimperextensions en -lift
  – (permanent) ontharen
  – manicure
  – pedicure
  – acrylnagels
  – PowerGel-nagels
  – gellak

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply