Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mindfulness voor meer rust
  Rate this post

  Het leven als ouder is druk: werken, zorgen voor de kinderen, wassen, stofzuigen, ­sporten, sociale contacten en nog meer. Een dag heeft te weinig uren om te kunnen doen wat we willen. Alle ballen in de lucht houden kost veel energie en stress, en we vergeten om te genieten.

  Met mindfulness leer je om dit anders te doen. Je leert om meer aandacht te hebben voor wat je doet, in het hier-en-nu. Hierdoor ontstaat rust. Jouw rust heeft invloed op het hele gezin. Je straalt rust uit en dat heeft een positieve uitwerking op iedereen.
  Mindful Leven biedt een training aan speciaal voor ouders. Of je kinderen nu klein zijn of al wat groter: als ouder loop je aan tegen stress om iedereen op tijd op de juiste plaats te ­hebben, tegen het gevoel niet voldoende tijd voor jezelf te hebben, tegen ­automatische patronen in het opvoeden. Ben jij een te kritische ouder? Of vind je het juist moeilijk om grenzen te stellen? Mindfulness leert je om (oude) patronen te doorbreken.

  Door mindfulness in je gezin te brengen, creëer je rust en balans. Het hele gezin profiteert van een meer ontspannen en liefdevol huis, waar aandacht is voor elkaar en ruimte om te kunnen zijn wie je bent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply