Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw mineralenhuishouding weer in balans
  Rate this post

  Heb je last van luchtwegproblemen, zoals astma en COPD? Voel je je gespannen en heb je hierdoor slaapstoornissen? Misschien heb je last van stress of darmklachten. Door je lichaam en huid te voeden met de mineralen die het nodig heeft, helpt dit klachten als deze te verlichten. Ontdek de wonderen van zoutgrottherapie!

  Wij beschikken als enige in Nederland over een kwalitatief hoogwaardige Jodium-zoutgrot, vervaardigd van 7 ton aan 100% zeezout (geïoniseerde lucht). De technologie van dit bewezen concept van de Halotherapie c.q. ademhalingstherapie is gestoeld op 25 jaar wetenschap en is alleen van toepassing op het zeezout van de Saksische meren en kan niet gebruikt worden voor andere concepten.

  Gezondheidsvoordelen
  Een bezoek aan de jodium-zoutgrot biedt vele gezondheidsvoordelen. Maar denk er wel aan dat er verschillende soorten zout bestaan met een verschil in kwaliteit. Eva, oprichter van MediSalt, vertelt gepassioneerd: ‘Het is heel belangrijk dat, op het moment dat je een zoutgrot of -kamer bezoekt, je je bewust bent van wat voor zout je precies inademt. Niet iedere soort zout is namelijk even effectief voor je gezondheidsklachten. Steenzout bevat bijvoorbeeld veel minder mineralen dan zeezout.’

  Ervaring meegeven
  MediSalt maakt gebruik van natuurlijk zeezout dat rijk is aan mineralen en een hoog jodiumgehalte bevat. Eva vertelt enthousiast: ‘Ik wil de mensen een ervaring meegeven waar ik zelf sterk in geloof en waar ik zelf baat bij heb gehad. De zeezoutgrot werkt, en dat blijkt ook uit onderzoeken en reacties van ervaringsdeskundigen. Mensen met luchtwegproblemen merken na enkele behandelingen al verschil. Het slijm wordt dunner, het ademen gaat makkelijker, de conditie wordt beter en de benauwdheid neemt af.’

  Natuurlijke en gezonde behandeling
  Volgens Eva is er tot op heden te weinig bekendheid over halotherapie via de jodium-zoutgrot. ‘Mensen kunnen zich beter voelen door een natuurlijke en gezonde behandeling. Onze halotherapie / inhaleringstherapie werkt niet alleen helend, maar werkt ook ondersteunend. Zeg maar een APK voor je lichaam! Door stress, bewerkte of verkeerde ­voeding of medicatie kan iemand een mineralentekort hebben zonder dat die het op korte termijn merkt aan zijn gezondheid. Wanneer je antibiotica slikt, heeft dat bijvoorbeeld invloed op je immuunsysteem. De sessies in de zoutgrot kunnen je immuunsysteem weer versterken. Je voelt je hierdoor beter en sterker en hebt meer weerstand. Ook gaat de spijsvertering sneller, waardoor problemen met de darmen eventueel verholpen kunnen worden. Onze halotherapie/inhaleringstherapie is geschikt voor jong en oud.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply