Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Minimale moeite, maximaal genieten
  Rate this post

  We willen maximaal genieten in de tijd die we daarvoor bedacht hebben. Relaxen, tot rust komen, een boek lezen in de zon, of een goed gesprek in een lekkere omgeving!

  We willen een spectaculaire tuin met zo weinig mogelijk moeite en zeker niet al te veel onderhoud. In het voor jaar rukken we de hogedrukreiniger uit de schuur en dan moet het na een nationaal spuitweekeinde wel klaar zijn. Even wat verse plantjes erin en genieten maar! Dit is een beetje overdreven natuurlijk, want het werken in de tuin is op zichzelf ook heel ontspannend, maar toch. Als het bovenstaande jou als muziek in de oren klinkt, kan Elephant Elements je van dienst zijn! Zonder meteen alles vol te leggen met tegels, kan Elephant Elements voor jou, met gebruikmaking van verschillende natuurlijke, duurzame materialen, een spannend onderhoudsvriendelijk designontwerp maken, waar veel in te beleven valt en er door gebruik van losse elementen telkens een andere tuin gemaakt kan worden, eventueel samen met een eenvoudig onderhoudscontract. Zie je zo’n tuin wel zitten? Vul dan het contactformulier op de website in voor een vrijblijvend eerste gesprek.

  Verrassende ontwerpen
  Willem Hoogeweij van Elephant Elements: ‘Het ontwerpen van een tuin is een ontdekkingstocht voor ons. We nemen niet zozeer de beperkingen van de tuin onder de loep, maar kijken juist naar de kansen en mogelijkheden, de beste overgang tussen huis en tuin en het integreren van jouw wensen. We geloven nog sterk in het schetsmatig ontwerpen met potlood en papier. Ontwerpen met een tekenprogramma zorgt ogenschijnlijk voor perfecte, smetteloze schetsen, maar ook voor een vervlakking van ideeën. Een tuinplan dat vanuit de ‘blanke’ oppervlakte van jouw perceel ontstaat met daarin de vaste elementen en eventuele bestaande bomen, kan in alle vrijheid geschetst worden. Een tuin kan op onmetelijk veel manieren en in een eindeloos aantal sferen vorm krijgen. Mijn ontwerpen hebben door de jaren heen een eigen signatuur gekregen met een balans tussen vormgeving en functionaliteit, met daarbij een onderhoudsarm programma.’

  Terug naar de natuur
  Veel mensen willen, nu de technologische ontwikkelingen en de massaproductie op hun hoogtepunt zijn en ook de negatieve effecten zichtbaar zijn, ’terug naar de natuur’. Unieke, met mensenhanden gemaakte spullen zijn in. Dit zie je ook in de tuin: minder beton, meer groen. Het klimaat in dit type tuin is veel aangenamer en we kunnen er van alles beleven. We dragen bij aan een gezondere lucht en als we ook nog een beetje duurzaam kunnen aanleggen, is dat meegenomen. Dit kan al door in plaats van Chinees hardsteen te kiezen voor een Hollandse gebakken klinker bijvoorbeeld. Jij kunt ook eigenaar worden van zo’n ‘back to nature’-tuin door te starten met een goed Elephant Elements-ontwerp! Met Elephant Elements heb je een prettige partner die rekening houdt met jouw wensen, de omgeving, jouw budget en meer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply