Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘M’n huid is strakker, steviger en gladder’
  Rate this post

  ‘Ook met sporten kreeg ik mijn bovenbenen maar niet strakker, en ik kwam niet van die cellulite af. Ik ergerde me er echt aan.

  Op internet heb ik gezocht naar een instituut bij mij in de buurt dat m’n huid strakker kon maken, en ik zag de Venus Freeze langskomen bij Vital. Nadat ik er wat over gelezen had (wat is het en wat doet het?), heb ik een afspraak gemaakt. Ik kreeg een goede uitleg over de werking van het apparaat en hoe het traject zou worden: 10 behandelingen, en het optimale resultaat zou tussen de 3 en 6 maanden na de laatste behandeling te zien moeten zijn. Daarna zou het wenselijk zijn om elke 3 maanden een behandeling te ondergaan, zodat het resultaat behouden blijft. Bij de eerste behandeling werd het apparaat 20 minuten bewogen over mijn ene been, en ook 20 minuten over mijn andere been. De plek werd wel warm, maar het deed geen pijn. Ook de volgende behandelingen gingen zo, en na 5 behandelingen dacht ik: ‘Hé, het begint te werken.’ Je ziet gewoon verbetering, en dat is heel fijn. Nu, na 9 behandelingen, moet ik echt zeggen: ik ben blij dat ik de beslissing genomen heb om dit te doen! M’n huid is strakker, steviger en gladder, en mijn beenomvang is met gemiddeld 3 centimeter afgenomen. Als het bij het huidige resultaat zou blijven, dan heb ik er al zoveel meer zelfvertrouwen door gekregen. Ik ben er heel tevreden over!’

  – een vrouw uit Ridderkerk

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply