Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mode voor de vrouw met net dat maatje meer
  Rate this post

  Jij weet als geen ander hoe kleding jouw humeur kan beïnvloeden. Als jij je mooi voelt en je kleding comfortabel zit, dan voel je je mooi en zelfverzekerd en dat straal je uit!

  Ineke Perlee van Raffinato: ‘Onze winkel onderscheidt zich van andere kledingzaken door het aanbod, de service, de persoonlijke aandacht en tijd voor de klant. Raffinato past heel goed in het winkelaanbod in Den Bosch qua boetiekachtige uitstraling. Klanten moet je leren kennen en dat betekent dat we bij de inkoop van de kleding veel collecties gaan bekijken, letten op pasvorm en gebruik van mooie materialen en afwerking en voor ieder wat wils proberen te vinden. Dames met een maatje meer zoeken ook kleding die naar het werk gedragen kan worden of voor een bepaalde gelegenheid. Maar er zijn ook genoeg vrouwen die er leuk willen uitzien en juist een keer anders gekleed willen gaan. Belangrijk zijn broeken met een goede pasvorm. Niet alleen jeans, maar ook modellen met bijvoorbeeld een leuke print.’

  Mooie merken

  Voor het huidige seizoen zijn er mooie modelabels uit binnen- en buitenland te vinden, zoals Yoek, Request, Yorli, Godske, Q’Neel, Doris Streich, KJ Brand, Robell, Open End, Serena Malin, Dresskini en Blue Frog. Voor het najaar en de winter wordt de collectie uitgebreid met het mooie Italiaanse label Persona van de Max Mara groep en het populaire merk Mat.

  Stijlvolle kleding
  Karin Aukema van Raffinato: ‘In het begin stond er geen ‘vanaf maat 42’ op de winkel. Eigenlijk had niemand in de gaten dat het kleding voor een grotere maat was. We zien dit als een compliment voor de winkel. Voor de winter hebben we zelfs mooie pakken voor de zakenvrouw ingekocht. Klanten komen terug en dat stimuleert ons in onze zoektocht naar stijlvolle kleding. De naam van de winkel is daarom ook zo gekozen: ‘Raffinato’ is Italiaans voor ‘stijlvol’.’

  Tips bij kledingstress

  1. Draag laagjes! Veel dames met een grotere maat zijn er huiverig voor om tops te dragen. Je kunt dan een vestje erover doen van een dunne stof.

  2. Schurende dijen of wrijfplekken kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Hiervoor zijn er broekjes met pijpjes of, als je dat te warm vindt, is er een crème, zoals Vevina of Bodyglide.

  3. Let erop in wat voor kwaliteit stof je je kleding koopt. Katoen, linnen, viscose of lyocelstoffen zijn natuurlijke materialen en dragen daardoor veel luchtiger dan polyester. Maar wil je dat toch dragen, doe er dan een katoenen top of shirt onder.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply