Rate this post
 • Modieuze orthopedische schoenen
  Rate this post

  Je voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam. Soms werken zij slecht / moeizaam of helemaal niet mee. Dat kán betekenen dat je geholpen bent met een steunzool. Het kan echter ook zo zijn dat er meer aandacht besteed moet worden aan je schoeisel.

  Pruis Orthopedische Schoentechniek is er voor hoge kwaliteit steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen, verbandschoenen, (semi-)orthopedische schoenen en aangepaste werkschoenen. Er zijn steeds meer schoentechnieken die ervoor zorgen dat je voeten de zorg krijgen die zij nodig hebben. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van model, kleur en materiaal: hip, klassiek, sportief… Dus het schrikbeeld dat mensen van ­orthopedische schoenen hebben, kan ­gedeeltelijk van tafel. Pruis Orthopedische Schoentechniek houdt daarom altijd rekening met jouw persoonlijke wensen.
  Het bedrijf biedt ook loopvideo-analyses met behulp van een loopband met drukmeting en video-opnamen. De loopband is ervoor bedoeld om de belasting van de voet nog ­optimaler te krijgen. Ook worden ­afwijkingen in de voetstand gezien en kunnen deze ­gecorrigeerd worden.
  Pruis Orthopedische Schoentechniek werkt samen met verschillende confectieschoenwinkels, podotherapeuten, wondverpleegkundigen en pedicures in de regio Apeldoorn en Zutphen. Op deze manier wordt er gewerkt met korte lijnen en verhelpt het bedrijf jouw ­(voet)­probleem zo snel mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply