Rate this post
 • Modieuze orthopedische schoenen
  Rate this post

  Je voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam. Soms werken zij slecht / moeizaam of helemaal niet mee. Dat kán betekenen dat je geholpen bent met een steunzool. Het kan echter ook zo zijn dat er meer aandacht besteed moet worden aan je schoeisel.

  Pruis Orthopedische Schoentechniek is er voor hoge kwaliteit steunzolen, aanpassingen aan confectieschoenen, verbandschoenen, (semi-)orthopedische schoenen en aangepaste werkschoenen. Er zijn steeds meer schoentechnieken die ervoor zorgen dat je voeten de zorg krijgen die zij nodig hebben. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van model, kleur en materiaal: hip, klassiek, sportief… Dus het schrikbeeld dat mensen van orthopedische schoenen hebben, kan gedeeltelijk van tafel. Pruis Orthopedische Schoentechniek houdt daarom altijd rekening met jouw persoonlijke wensen. Het bedrijf biedt ook loopvideo-analyses met behulp van een loopband met drukmeting en video-opnamen. Ook worden afwijkingen in de voetstand gezien en kunnen deze gecorrigeerd worden.
  Pruis Orthopedische Schoentechniek werkt samen met Starink confectieschoenwinkel, medisch pedicure Voetsalon Silvia, podotherapeuten en wondverpleegkundigen in de regio Apeldoorn en Zutphen. Op deze manier wordt er gewerkt met korte lijnen en verhelpt het bedrijf jouw (voet)probleem zo snel mogelijk.
  De pedicure komt om de 4/5 weken langs.

  Avondspreekuur
  Zie de website voor informatie.

  Inloopspreekuur
  Elke maandagmiddag van 12.45 uur tot 16.30 uur is er een inloopspreekuur. Dan kun je er terecht voor het maatnemen van steunzolen en algemeen advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply