Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Moe en lusteloos?
  Rate this post

  Reflexzonetherapie is een natuurlijke behandelwijze, geschikt voor jong en oud. Het is een natuurlijke behandelwijze die ook uitstekend naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden kan worden toegepast, onder andere bij ­hormonale storingen, stressgerelateerde klachten, maag- en darmklachten, klachten aan nek en schouders, maar ook bij vage klachten.

  Tijdens een behandeling wordt, via de voeten, het hele lichaam behandeld. Als therapeut kijk ik naar het totaalbeeld van de gezondheid. Doel van de behandeling is het bereiken van een natuurlijk evenwicht in het lichaam. De behandeling ondersteunt het herstelvermogen van het lichaam, en (pijn)klachten kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen.
  Veel mensen ervaren dat ze minder energie hebben en/of regelmatig moe zijn. Herken je dit? Overweeg dan eens een reflexzonebehandeling. De behandeling ontspant, je slaapt beter na de behandeling en de behandeling verbetert de doorbloeding, wat een positief effect kan hebben op koude handen en voeten. Ook wordt hierdoor de weerstand verhoogd.
  Ook verkoudheid en griep komen regelmatig voor. Na een verkoudheid of griepje voelen veel mensen zich vaak moe, met weinig energie, en soms blijven klachten als hoesten lang ­aanhouden. Een reflexzonebehandeling kan helpen om weer energie te krijgen, en ook kunnen klachten aan de luchtwegen verminderen na een behandeling. Een verstopte neus gaat weer open en een vastzittende hoest kan verminderen, waardoor je ook weer beter slaapt. Deze effecten na een behandeling duren enkele uren, enkele dagen of permanent, afhankelijk van je klachten, de manier waarop je lichaam reageert op een behandeling en het aantal behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply