fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Moe of gespannen? Probeer yoga!

    Gatsie, je nek en rug voelen stijf en pijnlijk aan, je bent niet vooruit te branden en je hebt een opgejaagd gevoel. En zéker nu het winter is, kom je ‘s ochtends maar moeilijk uit je bed. Yoga kan jou helpen om je weer beter te voelen!

    Als je niet lekker in je vel zit door fysieke of mentale oorzaken, bestaat er een disbalans tussen je lichaam en geest. Met yoga kun je deze disbalans weer herstellen. Op een matje voer je dynamische yogaoefeningen uit, waarbij je de ademhaling bewust gebruikt. Tijdens deze oefeningen ervaar je je eigen lichaamsenergie. De ontspannende meditaties daarna helpen je om weer in je eigen kracht te komen staan. Voer je yoga op regelmatige basis uit, dan zal dat een positieve werking hebben op je fysieke en mentale gestel. Je slaapt beter en krijgt meer zelfvertrouwen en energie.
    Je spieren worden sterker en je kan stress, emoties en de alledaagse uitdagingen van het leven beter handelen. Vooroordelen over yoga zijn dat je hier een slank, lenig lichaam voor moet hebben. Dat is niet waar! Yoga is geschikt voor bijna iedereen. Begin je net, dan kun je gewoon instappen op basisniveau. De kern van yoga is om deze te integreren in je dagelijks leven. Soms kan het fijn zijn om iemand te hebben die je individueel begeleidt bij de yoga-oefeningen en je op weg helpt naar meer balans in je leven. Een persoonlijke yogacoach is dan dé uitkomst voor je.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply