Rate this post
 • Moe, pijn en humeurig?
  Rate this post

  Hormonale problematiek uit zich vaak in lichamelijke klachten en drukt regelmatig op je stemming en gevoelsleven. Dat heeft dikwijls ook effect op je naasten. Te vaak worden de hormonale veranderingen van vrouwen in de leeftijd tussen 40 en 55 jaar niet goed onderkend. Ook premenstruele klachten bij jonge vrouwen kunnen een behoorlijke impact hebben.

  De Care for Women specialiste kan hierbij helpen! Voeding, leefstijl en hormonale veranderingen brengen ons soms behoorlijk uit balans. Vaak weet je niet waar je moet beginnen. De Care for Women specialiste luistert en neemt de tijd voor je. Samen met jou stelt zij een plan op om ervoor te zorgen dat er op korte termijn verbetering komt in de klachten. De Care for Women specialiste kan door haar kennis helder uitleggen wat er aan de hand is, waardoor er begrip ontstaat. Indien gewenst kan je partner meekomen naar het consult.
  Aangezien voorkomen beter is dan genezen, staat bij de Care for Women specialiste preventie hoog in het vaandel. Door voorlichting worden, zowel nu als in de toekomst, risico’s op lichamelijke klachten door hormonale veranderingen beperkt.
  Voor een consult van een uur is geen verwijzing van de huisarts nodig, en steeds vaker wordt het vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil je een goede voorlichting of een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply