Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Moeder op Avontuur

  Ga er maar aan staan om in deze tijd moeder te zijn. Behalve je kinderen, heb je immers ook nog je huishouden, je baan, je sport en je sociale contacten. En niet te vergeten, je partner natuurlijk. Allemaal doen ze een beroep op jouw energie en aandacht. Dan valt het niet mee om altijd maar een leuke en gezellige moeder te zijn voor je kinderen.

  Eigenlijk heb je het gevoel, dat je nooit klaar bent. Aan jezelf kom je al helemaal niet toe. Als jij zo doorgaat, is de kans groot dat je straks allerlei vervelende klachten ontwikkelt. Misschien heb je die zelfs al. Als je dan ook nog eens bedenkt, dat jij het grote voorbeeld voor je kinderen bent, is het niet ondenkbaar dat zij later in dezelfde valkuilen stappen als jij. Misschien is nu het moment gekomen om op de rem te trappen, de kracht in jezelf terug te vinden en daarmee ook een prachtig cadeau voor je kind(eren) te creëren.

  Trek de stoute schoenen aan en ga mee op Avontuur!
  ‘En dat is precies waar ik je in meeneem met mijn traject ‘Moeder op Avontuur’, dat binnenkort start’, vertelt holistisch gezinscoach Amy Keijzer enthousiast. ‘Samen in een klein groepje met andere moeders, neem ik je vier maanden lang mee op ontdekkingsreis langs overtuigingen, blokkades, gebeurtenissen en oude patronen uit het verleden, die je nu in de weg staan. Het leidt je naar een vrijer, natuurlijker en bewuster leven. Terug naar jezelf en naar jouw pad, want jij neemt de leiding in jouw leven.’

  Van moeten naar MOED
  ‘Het traject bestaat uit vier groepsbijeenkomsten en vier individuele sessies. Daarin behandelen we vier thema’s, namelijk jouw VUUR, jouw BALANS, jouw KRACHT en jouw WIJSHEID. Allemaal heel informeel op een nieuwe locatie, die dezelfde sfeer ademt als bij mij thuis aan de keukentafel. Tijdens dit traject kom je stap voor stap tot jouw antwoorden. Er zijn nog plaatsen vrij. Het is het mooiste cadeau dat je jezelf én je kinderen kunt geven. Durf jij het aan om te stralen?’

  Isa en de Droomzebra
  Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Kinderpraktijk VRIJ heeft Amy haar eerste kinderboek geschreven: ‘Isa en de Droomzebra’. Een prachtig kindermeditatieverhaal, waarbij kinderen op een speelse manier leren om de aandacht naar binnen te richten en met een mooie boodschap: je bent goed zoals je bent!

  Over Kinderpraktijk Vrij
  Dat een coachingstraject helemaal niet ‘zwaar’ hoeft te zijn, bewijst Amy Keijzer wel met haar Kinderpraktijk Vrij. In een huiselijke en veilige sfeer, in haar knusse praktijkruimte met knuffelmuur of tijdens een informatieve avond gezellig bij haar thuis met een kopje koffie of thee, begeleidt ze kinderen, moeders en gezinnen om hun weg weer terug te vinden naar balans en zichzelf. Door haar holistische kijk op de dingen, richt ze zich niet alleen op wat er aan de oppervlakte ligt, maar ook op de diepere laag daaronder. Ze geeft je tools, waarbij je weer dichtbij jezelf kunt zijn én blijven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply