Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Moeiteloos afslanken!
  4/4 - (1 stemmen)

  Gemakkelijk en snel afvallen, en met blijvend resultaat: hoe doe je dat? Dankzij de unieke Size Zero Easy Shape (SZES) Trainer – dat het lichaam binnen no time slanker en strakker maakt – zijn inmiddels duizenden tevreden klanten geholpen aan een afgetraind lichaam. 

  ForYou Magazine sprak Melanie over Size Zero en haar nieuwe salon. Melanie Korver: ‘Ik ben enorm blij met de opening van onze nieuwe vestiging! Ik kan niet wachten om iedereen te verwelkomen en te helpen met hun persoonlijke wensen. Of je nu wilt afvallen of spieren wilt opbouwen: ik help je graag met het behalen van je doelen. Ook als je momenteel geen mogelijkheid tot sporten hebt, kun je langskomen naar de salon in Hilversum. Ik moet bekennen dat ik erg trots ben op mijn Size Zero salon. We zitten in een ruim, eigen pand in het centrum en er is zelfs de mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur! En dat is in Hilversum een hoge uitzondering’, lacht Melanie.

  Easy Shape Trainer
  Kilo’s kwijtraken met behulp van een apparaat. Dat klinkt goed, maar hoe werkt het nu eigenlijk? ‘Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem werkt met lichaamseigen trillingen: de zoge­­heten ‘HFT®-technologie’ (Human Frequency Technologie). Het SZES Trainer systeem meet met hoge precisie, voorafgaand aan elke behandeling, de lokale vet- en spierdichtheid. Op basis van deze waarden stelt het unieke Easy Shape Trainer systeem een persoonlijk programma op. Zodoende wordt de hoogste doeltreffendheid per cliënt behaald. De Easy Shape Trainer is echt voor iedereen! Van kersverse moeders tot toekomstige bruiden en vrouwen met een maatje meer. De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 30 en 55 minuten), zonder lichamelijke inspanning. Het resultaat is een mooi, strak en stralend lichaam’, legt Melanie uit.

  Snel en blijvend resultaat
  Size Zero werkt als enige in Nederland met het meest succesvolle apparaat van dit moment op het gebied van snel en moeiteloos afslanken. Size Zero garandeert een slank lichaam en blijvend resultaat door middel van een combinatie van de Size Zero behandelingen en een gezond voedingspatroon. Oprichtster Tamara Elbaz (onder andere bekend van de RTL 5-programma`s ‘Modemeisjes Met Een Missie’ en ‘Shopping Queens Vips’) staat aan het roer van een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De 38 vestigingen zijn inmiddels verspreid over heel Nederland en nu ook Hilversum. Deze maand heeft Size Zero ook de facial geïntroduceerd: een behandeling speciaal voor het verwijderen én strakker maken van de onderkin. Daarnaast biedt de afslankketen voedingsplannen in samenwerking met een diëtiste en supplementen ter ondersteuning van het afvalproces.

  Wil je meer informatie over Size Zero? Ga dan naar www.sizezero.nl. Een afspraak maken in Hilversum? Boek eenvoudig online via de website of mail naar hilversum@sizezero.nl.

  Over Size Zero
  De weight loss studio’s van Size Zero blijken een enorm succes te zijn. In augustus 2016 heeft ondernemer Melanie Korver de eerste Size Zero vestiging in Hilversum geopend. Size Zero is de snel groeiende (franchise) onderneming van entrepreneur Tamara Elbaz. Met de komst van de eerste Hilver­- sumse salon is de 38ste vestiging een feit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply