Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Moeiteloos leven
  4/4 - (1 stemmen)

  Moeiteloos leven, dat willen we toch ­allemaal? Geen sores op je werk, je gezins­leven op rolletjes en vooral: alles in balans. Je leven gaat in een flow, je hebt het gevoel dat alles om je heen past bij hoe jij bent.

  Dit alles is te bereiken. ‘Er zijn mensen op deze wereld die dit hebben en ik moet zeggen dat het er zoveel zijn dat ik ze niet op één avond te eten kan vragen’, weet Petra van Riemsdijk, trainer en coach. Hoe doen deze mensen dat en kan iedereen dat nadoen?
  ‘Ja, iedereen kan dat bereiken. Mijn over­tuiging is, dat als we in contact staan met de bron van ons bestaan, we ons leven leven zoals het bedoeld is. Hoe we in contact komen met deze bron? Door te communiceren met ons onder­bewuste en de principes van groei toe te passen. Als we weten dat er altijd een andere keuze is, als we ontdekken dat ons gedrag een positieve reden heeft en als we voelen dat we op de goede weg zijn, wordt het moeiteloos leven een stuk bereikbaarder.’
  Nee, moeiteloos is de weg naar moeiteloos  leven niet altijd. Zoals een pianist zijn vingers en hersens door dagelijks oefenen instelt op het moeiteloos spelen van de prachtigste ­concerten, zullen wij ons lichaam en onze geest leren hoe het is om moeiteloos te leven. Maar het resultaat zal alleszins de moeite waard zijn! ‘ Als je hulp kunt gebruiken bij het bereiken van deze moeiteloze staat, sta ik volledig tot je beschikking. Mijn website heeft veel informatie, ook hoe je persoonlijk contact kunt opnemen’, besluit Petra haar verhaal.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply