Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat je moet weten over botox & fillers
  Rate this post

  Verschil botox – fillers
  Botox (botuline Toxine A) wordt met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine of spanningshoofdpijn. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verzachten of zelfs verdwijnen.
  Onder ‘fillers’ verstaan we hyaluronzuur, een stof die wordt ingebracht om rimpels en plooien (zelfs littekens) te verzachten of te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde delen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

  Oplossing bij zweten
  Botox (botuline Toxine A) kan ook prima ingezet worden bij overmatig zweten in de oksel. Je kunt zweetklieren namelijk tijdelijk uitschakelen, en dat is heel prettig voor iemand die veel transpireert. Alleen de plek waar overmatig transpireren plaatsvindt wordt tijdelijk (ongeveer 6 maanden) aangepakt; de rest van het lichaam blijft wel zweten, wat nodig is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden en om afvalstoffen af te voeren. Er is ook een permanente oplossing, namelijk met de MiraDry-behandeling. Kijk voor meer informatie over deze behandeling op www.miradry.nl.

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply