Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De mond waar je altijd van gedroomd hebt
  Rate this post

  Ze worden gezien als bijzonder aantrekkelijk, een schoonheidsideaal en teken van jeugd: mooie, volle lippen. Maar helaas is niet iedereen daarmee gezegend. Wellicht heb jij smalle lippen of zijn je lippen door het stijgen van de jaren steeds dunner geworden. En dat terwijl jij jezelf deze zomer al helemaal zag flaneren over de boulevard. Mooi bruin door de zon, je haren wapperend in de wind en genietend van bewonderende blikken van het andere geslacht. Het enige wat er echter mist om dat plaatje compleet te maken, is die mooie, volle mond.

  Het is niet voor niets dat de aantrekkingskracht van vrouwen als Angelina Jolie en Doutzen Kroes hoog scoort. Uit onderzoek is gebleken dat mannen de lippen het meest aantrekkelijke deel van een vrouwengezicht vinden. Het blijkt zelfs dat een man in de eerste tien seconden van een eerste ontmoeting met een vrouw voor meer dan de helft van de tijd naar haar mond staart. Mannen letten daarbij vooral op de grootte, de volheid en de vorm. Lippen zijn een van de meest sensuele aspecten van het vrouwen­lichaam en spelen een grote rol in de menselijke aantrekkingskracht. Veel mannen vinden een volle mond sexy, het heeft een erotische uitstraling en wordt gezien als het duidelijkste teken van passie. Volle, glanzende lippen vergroten overigens niet alleen de aantrekkelijkheid van vrouwen, ook mannen scoren hierdoor beter bij vrouwen.

  Dé oplossing
  Toch is er goed nieuws voor wie niet geboren is met hetzelfde aantrekkelijke schoonheidsideaal als van Doutzen en Angelina. Met een beetje hulp kan ook jij deze zomer met zo’n mooie, volle mond rondlopen. Met een filler kun je je lippen namelijk voller laten maken. Met een minuscule injectienaald wordt de filler in of onder de huid aangebracht; een veilige en natuurlijke manier.

  Veilig
  De fillers die Dokter André gebruikt zijn heel veilig. Vrijwel alle fillers die hij gebruikt, bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur heeft een wateraantrekkend vermogen waardoor de huid verbetert omdat de cellen die voor de collageenaanmaak zorgen dan beter hun werk kunnen doen. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Afhankelijk van je leeftijd, huidconditie, levensstijl, spieractiviteit en injectietechniek heb je negen tot vijftien maanden plezier van de fillers. Daarna kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen. Maak samen met Dokter André een plan voor behoud van het resultaat, zodat jij blijvend kunt genieten van die mond waar je altijd van gedroomd hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply