Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mond om te zoenen!
  Rate this post

  Volle lippen, wie wil ze nou niet? Als jij -gezegend bent met dunne lippen, dan kun je veel tijd en moeite steken in het opvullen van je lippen met lippotlood en lipstick. Maar er zijn methoden die makkelijker en mooier zijn!

  Voor behandelingen met botox en injectables kun je bij Betaalbaar Mooier terecht. Eén van de behandelingen is de lipvergroting of lipopvulling met een hyaluronzuurfiller. Deze kan worden uitgevoerd op vier plaatsen, afhankelijk van de vorm van je lippen en jouw wensen. Door de verfijnde injectietechniek wordt de pijn tot het minimum beperkt. Indien nodig kun je een verdoving krijgen.

  1. Door het buitenste randje van de lip op te vullen, neemt het lippenrood toe.

  2. Door de overgang van het binnenste naar het buitenste lipslijmvlies opte vullen, neemt het volume van de lip toe.

  3. Door de binnenzijde van de lip op te vullen, wordt de lip wat meer naar buiten geduwd.

  4. Door het ‘philtrum’, de twee verticale heuveltjes die van de neusgaten naar de bovenlip lopen, op te vullen, krijgen je lippen een sensuele uitstraling.

  Langdurig resultaat

  Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Een lipvergroting of lipopvulling is een veilige behandeling. De dag zelf en de eerste twee dagen na de behandeling kunnen je lippen extra gezwollen zijn. Ook kan er soms een blauw plekje ontstaan door de naaldenprik. Dit trekt na enkele dagen weg. Jouw volle lippen houden gemiddeld zes maanden stand. De precieze duur verschilt echter per persoon. Indien gewenst kun je altijd een nieuwe behandeling ondergaan. Na een tweede behandeling blijft het resultaat vaak tot wel een jaar aanwezig. Lippen zijn binnenin net als een spons. De filler vult de eerste keer de gaatjes op en legt daarmee een fundering. Daarom zie je na een eerste behandeling altijd minder resultaat dan na vervolgbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply