Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Mooi… van binnen en van buiten

  Vitaal en gezond ouder worden, is geen vanzelfsprekendheid. Vaak besef je dat pas wanneer je gezondheidsklachten krijgt. Voorkomen is daarom nog altijd beter dan genezen. Let eens wat beter op wat je eet, werk die laatste vetrandjes weg en streef naar een gezond vaatstelsel.

  Cryolipolyse
  Ook al eet je gezond en krijg je genoeg beweging, toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Wat je ook probeert, je krijgt ze maar niet weg. In dat geval is cryolipolyse een uitkomst. Bij deze manier van lokale vetverwijdering, kunnen die laatste restje vet aan je armen, benen, buik, billen of taille op een vrij eenvoudige, en blijvende, manier verwijderd worden. Een behandelserie bestaat uit minimaal drie sessies, het is geheel veilig en pijnloos en je hebt geen herstelperiode nodig. En door de behandeling wordt de kwaliteit van je huid ook nog eens verbeterd!

  Eqology
  Je hoort het vaak in allerlei reclameslogans: je bent wat je eet. Maar wat moet je je daar nu bij voorstellen? Ons lichaam reageert op wat we ­allemaal naar binnen werken. Ongemerkt stop je heel wat ongewenste en ongezonde stoffen in je mond. Kijk maar eens goed op de verpakkingen van de producten in je koelkast en keukenkastje. Denk maar niet dat al die E-nummers goed voor je zijn. En dan hebben we het nog niet eens over alle verse producten die, onder invloed van milieuvervuiling ook niet meer dezelfde voedingswaarde hebben als pakweg vijftig jaar geleden. Daarom is een beetje ondersteuning van binnenuit geen overbodige luxe. Met een voedingsadvies op maat en hoogwaardige, natuurlijke suppletie van Eqology, geef jij jouw huid en lichaam een vitale en energieke boost! Bijkomend voordeel is dat wilde kabeljauwolie ook nog eens een belangrijke rol speelt bij het afvallen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

  www.eqology.nu/id/8238488
  www.eqology.nu/shop/id/8238488
  Je bestelling wordt bij jou thuis afgeleverd.

  Woon een presentatie bij
  Wil jij meer weten over voeding en gezondheid? Eye for Beauty houdt diverse presentaties met boeiende sprekers:
  • 23 september, 13.00-17.30 uur: Huid, botten en gewrichten
  • 28 oktober, 13.00-17.30 uur: Het brein en beweging. Hoe werkt het en wat is het?
  • 18 november, 13.00-17.30 uur: Bloedsuiker, insuline en diabetes
  De presentaties worden gegeven in de Verkadefabriek aan de Boschdijkstraat 45 in Den Bosch. Kaarten à € 25,- zijn te bestellen bij Eye for Beauty. Voor diegenen die Den Bosch te ver weg vinden, houden we op 7 november een interactieve avond met Erik-Alexander Richter over voeding en gezondheid. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Vlinder aan de Aardamseweg 75 in Ter Aar. Kaarten kosten € 10,-.

  BEMER fysische vasculaire therapie
  Waarschijnlijk heb je weleens van een aorta en ‘holle aders’ gehoord. Het zijn de grote slagaders en aders van je lichaam die voor het vervoer van zuurstof en voedingsstoffen en de afvoer van giftige en afvalstoffen zorgen. Behalve deze grote (slag)aders heb je ook allerlei vertakkingen die voor de doorbloeding van je lichaam zorgen.

  Wist je dat 74% van de totale doorbloeding in je lichaam bestaat uit kleine haarvaatjes? Deze zijn 7 keer dunner dan een haar. Dit is het gebied van de microcirculatie en is zo groot als een voetbalveld (7000 m2) dat voorzien moet worden van voedingsstoffen en zuurstof en waar bovendien afvalstoffen weer afgevoerd moeten worden. Onze pomp, het hart, kan dat niet alleen en heeft hulp nodig: de kleine bloedvaten maken een pompbeweging om het bloed rond te pompen (vasomotie) en ondersteunen zodoende de ­functie van het hart.
  Dagelijks bewegen is goed voor het behoud van je botten, spieren en een goede doorbloeding. Toch kunnen er allerlei andere factoren zijn, waardoor er toch problemen kunnen ontstaan. Verkeerde voeding is daar natuurlijk een bekend voorbeeld van, maar ook roken, alcohol enzovoort.
  In Duitsland is na jarenlang onderzoek een systeem ontwikkeld dat die microcirculatie stimuleert en tot wel 30% verbetert. Janetta Hassing, eigenaresse van Eye for Beauty, heeft ernstige gezondheidsklachten: zij heeft MS en de ziekte van Kahler (beenmergkanker). ‘De diagnose was 4 jaar en we zijn nu 17 jaar verder dankzij het me bewust zijn van voeding, hoogwaardige natuurlijke supplementen en de BEMER fysische vasculaire therapie. En dat zonder chemo, bestraling, stamcellen of medicijnen’, vertelt Janetta enthousiast. ‘En ik kan ook nog eens een eigen bedrijf runnen! Ik hoef niet meer overtuigd te worden; een goede doorbloeding is van levensbelang en het stimuleert de herstelprocessen in je lichaam. Ik gebruik het systeem inmiddels als vaste basis bij zo ongeveer elke klacht. Mijn advies is: in ieder huis (gezin) een BEMER!’
  Zie www.bemer-partner.com/eyeforbeauty.

  Je kunt een lezing over de BEMER bijwonen in het Postiljon hotel te Bunnik op 24 september, 22 oktober of 26 november. Meld je wel even van te voren aan.

  Over Eye for Beauty
  Als specialist in huidverbetering worden bij Eye for Beauty bijzondere gelaatsbehandelingen uitgevoerd. Daarnaast kun je er ook terecht voor definitief ontharen, cryolipolyse en fysische vasculaire therapie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply