Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Mooi van buiten & mooi van binnen

  Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met een betere gezondheid. Een prima ontwikkeling natuurlijk. Omdat een gezonde binnenkant invloed heeft op de buitenkant en omgekeerd, is het zaak om aan beide aspecten aandacht te besteden.

  Beauty manager Corina Tuinier van Wellness & Beauty De Woudfennen: ‘Figuurverbetering staat bij ons hoog aangeschreven, maar wij vinden het belangrijk dat wij onze gasten kunnen bedienen op alle vlakken. Mooi van buiten en mooi van binnen! Vandaar dat wij sinds februari 2017 een voedingsdeskundige en tevens gewichtsconsulent in dienst hebben: Hammie Hamstra (BGN-vergoeding is mogelijk via de verzekeraar). Kiezen voor gezond eten en drinken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij kunnen daarbij helpen. Onze voedingsdeskundige geeft je graag advies en begeleidt je door het proces naar een gezonde leefstijl.

  Twee methoden
  Corina: ‘Hammie maakt bij haar aanpak gebruik van twee methoden. De ene methode is het 3Care gezondheids­programma. Pijlers van dit programma zijn lekker eten zonder tekorten, bewegen in de buitenlucht, en genoeg water drinken. Het programma verloopt in twee fasen. In de eerste fase van minimaal een maand worden de lichaamscellen hersteld met de juiste voeding en eventueel voedingssupplementen. De tweede fase is een stabilisatie­fase, waarbij het de bedoeling is dat de deelnemer niet terugvalt in verkeerde gewoonten. De andere methode is een 8-wekentraject, waarbij de deelnemer wekelijks recepten krijgt en begeleid wordt, onder andere in het gezonder boodschappen doen. Op die manier gaat de deelnemer naar een gezond eetpatroon.’

  Uitgebreide meting
  ‘Als je geïnteresseerd bent in een verbetering van je gezondheid, kun je contact opnemen met ons voor een gratis intake met de voedingsdeskundige. Bij de intake vindt er een uitgebreide meting en weging plaats. Zijn je gewicht en het vetpercentage in orde? Zijn er tekorten in je lichaam? Dat soort vragen kunnen door Hammie beantwoord worden, en zij kan je vervolgens helpen naar een betere gezondheid.’

  Ondersteunende beautybehandelingen
  ‘We bieden daarnaast een aantal ondersteunende figuurverbeterende beautybehandelingen aan, waarmee je het plaatje compleet maakt. Onze Body Wrap en onze elektrolipolysebehandelingen zijn specifiek gericht op het afslanken en strakker maken van je lichaam. Vetcellen worden afgebroken en afgevoerd. Het is tijdens het afvallen ook belangrijk om het gezicht goed te reinigen en te hydrateren. Hiervoor is microdermabrasie een zeer geschikte behandeling. Het vervaagt fijne lijntjes en acnelittekens, het vermindert grove poriën, je huid wordt weer egaal en je zult weer gaan stralen. Daarnaast is het belangrijk om naar de sauna te gaan. Het zorgt ervoor dat alle afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply