Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi de feestdagen in
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan.

  Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om je huid gladder, zachter en frisser te maken en te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. ­Microdermabrasie verstevigt het bindweefsel, en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De productie van collageen en elastine neemt ook toe, waardoor jouw huid glad aanvoelt en er fris uitziet.

  Kristallen
  Een microdermabrasiebehandeling begint met een goede reiniging van de huid. Bij microdermabrasie wordt een apparaat gebruikt, waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst, slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat. Het microdermabrasieapparaat kan op verschillende sterktes worden ingesteld.

  Onderdelen behandeling
  Een behandeling van een uur bestaat uit een gezichtsreiniging, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, microdermabrasie, insluizen serum met ultrageluid, masker, ­diepwerkend serum, hydraterende dagverzorging en even­tueel make-up. Microdermabrasie is er voor ieder huidtype.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply