Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi de winter door
  Rate this post

  De gure winterwind maakt je handen droog en rood. Misschien heb je daarbij ook nog broze nagels. Daar wil je wat aan laten doen! En ondanks dat het winter is, erger jij je ook nu aan die vervelende stoppels op je benen. Ze zitten er alweer een paar uur na het scheren….

  Of het nu zomer of winter is: jij wilt je mooi voelen! Dat kan. Heerlijk je nagels mooi laten maken, je handen laten verwennen, benen laten waxen. Naast het mooie resultaat kom je ook helemaal tot rust. Even alle stress loslaten. Je voelt je weer goed en dat straal je ook uit. Ineens is die winterkou net iets minder vervelend geworden.

  Nagelstyling
  Mooie en verzorgde handen zijn voor steeds meer vrouwen belangrijk. Bijna iedere vrouw laat de nagels regelmatig verzorgen door een professional. Er zijn verschillende methodes om jouw nagels te verfraaien. Wat voor jou de beste methode is, is afhankelijk van het nageltype en je persoonlijke wensen. Ook voor mensen die van zichzelf al mooie, lange nagels hebben kan een professional uitkomst bieden, zoals voor een verstevigende behandeling of voor het lakken.Als nagelstylist zie je het vak dan in rap tempo veranderen en komen er steeds nieuwe technieken bij waar vrouwen uit kunnen kiezen. Nail art wordt steeds vaker toegepast en zo krijgt ieder paar handen een unieke verzorging. Zo zijn deze periode de chroompoeders helemaal in. Hiermee krijg je het spiegeleffect op de nagels. Nail art wordt vaak op een paar nagels gedaan en niet op elke nagel.

  Waxen
  Met waxen verwijder je de haarwortel: dé oplossing om stoppels te voorkomen. Daardoor kan je tot wel drie weken lang genieten van gladde benen. Waxen is de oudste, ­natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de drie en zes weken), worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.
  De wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd. Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste Kim van Schoonheidsspecialiste Bij Kim: ‘Een schoonheidsbehandeling mag nooit routine zijn.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply