Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Mooi het nieuwe jaar in

  Het is tijd om stralend voor de dag te komen. Niet alleen vandaag of morgen, maar áltijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU). Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!

  Met PMU kunnen jouw lippen voller en egaler gemaakt worden. Je kunt kiezen voor lipliner, lipliner in combinatie met inschaduwen of full lips. Kies jouw kleur lippen waarmee je altijd op je mooist voor de dag kunt komen!

  Tijdwinst
  Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier door kunt brengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter en ga je mooi het nieuwe jaar in!

  Voordelen

  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  ‘Zeer tevreden over’

  Mijn wenkbrauwen zijn gedaan met permanente make-up bij Skinvision. Ik ben daar zeer tevreden over. Ze zijn niet alleen goed in hun werk, maar de salon is ook erg mooi en erg schoon. Brigitte, die mij geholpen heeft, is ook een zeer vriendelijke dame die je heel goed advies geeft.

  Angelique

  Actie

  Full lips van 400 euro voor slechts 300 euro! Neem contact op voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply