Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Mooi in de zomer

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer 2 jaar zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris ­uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Microblading
  Heb je bijna geen wenkbrauwen (meer) en wil je toch mooie, volle wenkbrauwen voor een prachtige oogopslag? Dat is nu binnen handbereik met microblading, de nieuwe trend in de wereld van de permanente make-up. Hiermee kunnen helemaal nieuwe wenkbrauwen worden gemaakt die er heel natuurlijk uitzien.
  Bij microblading worden er met een speciale pen als het ware kleine krasjes in de huid gemaakt. Die heeft heel kleine, steriele naaldjes in een rij (‘mesje’). Met behulp van deze naaldjes worden pigmenten onder het ­huidoppervlak gebracht, in een glijdende, vegende beweging. De pigmenten blijven daar vervolgens 1 tot 2 jaar zitten. De gepigmenteerde haartjes zijn nog dunner dan bij ‘gewone’ permanente make-up. Ze zijn niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes, omdat ze in de haargroeirichting staan van ‘normale’ wenkbrauwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply