Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooi kapsel, een goed gevoel
  Rate this post

  In het najaar kunnen weinig licht en kou je een lusteloos en futloos gevoel geven. Het kan zijn dat je vatbaar bent voor de winterdip. Je hebt minder energie en hebt misschien last van somberheid. Voorkom deze dip en geef jezelf een goed gevoel door aandacht te besteden aan je kapsel!

  Uit onderzoek blijkt namelijk dat een mooi kapsel invloed heeft op je eigenwaarde. Dit komt doordat we allemaal wel een paar keer per dag in de spiegel kijken. Wanneer we dan een mooi en verzorgd kapsel zien, in plaats van dode punten en een uitgroei, heeft dit een positief effect op ons gevoel. Als je er goed uitziet, voel je je ook goed. En het zelfvertrouwen heeft weer invloed op je uitstraling en hoe je jezelf presenteert.

  Persoonlijk advies
  Geniet van een moment voor jezelf en gun jezelf een nieuw kapsel. Bij Xpressive kappers in Drachten kijken ze samen met jou wat het beste bij jou en je haarvalling past. Daarbij staat de kwaliteit en gezondheid van jouw haar voorop. Op basis van je huidteint wordt er gekozen voor een koele of warme kleur. De kleur van je haar is belangrijk voor je uitstraling. Door middel van een kleuranalyse wordt gekeken welke haarkleuren het mooist staan. Wil je graag een vollere bos haar? Dan kan een nieuwe coupe uitkomst bieden.

  Olaplex
  In het najaar heeft je haar het flink te verduren. De warmte van de verwarming en de droge lucht kunnen je haar beschadigen en uitdrogen. Daarnaast wil je liever niet met nat haar de deur uit, waardoor je vaker je haar zult föhnen. Maar ook tijdens het verven raakt je haar beschadigd en is verzorging heel belangrijk. De Olaplex behandeling herstelt de gebroken verbindingen van het haar. Het biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar kleurt en beschadigd haar heeft. Olaplex brengt het haar in één behandeling (tijdens het verven of als losse behandeling) weer terug in originele, gezonde staat. Je ziet en voelt direct het resultaat: sterk, veerkrachtig en glanzend haar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply