Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met minder acne
  Rate this post

  Acne (of jeugdpuistjes) is een van de meest voorkomende huidproblemen. Veel ­jongeren, maar ook volwassenen, hebben er last van. Vooral in de puberteit is het hebben van acne een aanslag op het zelfvertrouwen van jongeren. In die periode zijn er al genoeg onzekerheden; acne kun je er op dat moment helemaal niet bij hebben. Annikki van der Plaats is gestart met Acnezorg.nl omdat ze van de daken wil schreeuwen dat met de juiste behandeling en huidverzorging resultaat geboekt kan worden. De acne zal ­verminderen en controleerbaar worden.

  Acne is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Talgklieren monden uit in een haarzakje, en wanneer de talgklieruitgang verstopt raakt, ontstaat acne.
  De behandeling van acne is afgestemd op de individuele cliënt en bestaat onder andere uit een (diepte)reiniging van de huid, chemische peelings en adviezen voor het thuis goed ­verzorgen van de huid.

  Acnelittekens
  Ontsierende littekens zijn vaak het souvenir van acne! Acnelittekens kunnen worden verminderd met Micro Needling Therapie. Met behulp van de Dermapen worden er microkanaaltjes in de huid gemaakt, waarbij de huid gereguleerd wordt verwond. Door het herstellende vermogen van het menselijk lichaam herstelt de huid zich. Het littekenweefsel herstructureert zich, waardoor het uiterlijk van het litteken verbetert. De methode kan worden gecombineerd met een chemische peeling. Met behulp van laser kan de roodheid van de huid aangepakt worden.

  Voordeel
  Acnezorg.nl biedt voordeelpakketten aan, die bestaan uit een aantal behandelingen en de bijbehorende huidverzorgingsproducten voor zelfmanagement.
  Afhankelijk van de polisvoorwaarden van de zorgverzekering wordt de acne- en acnelittekentherapie vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

  Kijk op www.acnezorg.nl voor meer informatie, ­behandelmogelijkheden en de voordeelpakketten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply