Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  De moderne vrouw wilt er op elk moment van de dag mooi, perfect en verzorgd uitzien. Dat geeft haar een zekerder gevoel. Meestal heeft ze een druk bezet leven en heeft ze ’s morgens niet veel tijd om voor de spiegel te staan. Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood aan de slag te moeten of je eyeliner bij te werken? ­Permanente ­make-up is dé manier om je wenkbrauwen of ­eyeliner altijd perfect op orde te hebben.

  Make-Overstyliste.nl was in 2010 de enige salon die zich compleet specialiseerde in permanente make-up, semi-permanente make-up, shaping en Hair Rescue voor alleen de wenkbrauwen.
  Bij permanente make-up wordt met behulp van een heel dunne naald een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de hairstrokestechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van ­flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een ­nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

  Hair Rescue
  Je kunt bij Make-Overstyliste.nl ook terecht voor ‘Hair Rescue’-behandelingen; een nieuwe techniek waarbij jouw eigen haar teruggroeit. De salon maakt gebruik van groeifactoren die met het permanente-make-upapparaat in de huid worden gepigmenteerd. Deze groeifactoren activeren jouw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartjes teruggroeien. De meeste mensen zien na 4 weken al een duidelijk verschil. Deze nieuwe methode is een synergie van stamceltechniek en permanente make-up. Bij deze techniek worden stamcelpreparaten met een speciale naald door middel van het permanente-make-upapparaat in de huid ingebracht. Deze stamcelpreperaten activeren jouw eigen haargroei, maken het haar op je hoofd voller, haren donkerder en dikker. Met de permanente-make-uptechniek worden er heel kleine haartjes tussen de hoofdhuidharen gepigmenteerd. Samen geven ze het uiterlijk van echt haar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply