Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Wil je er 24 uur per dag verzorgd uitzien, zonder make-up te gebruiken? Dat kan met permanente make-up. Hiermee zijn je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect bijgewerkt, zonder dat je er omkijken naar hebt. Permanente make-up is geschikt voor iedereen en ideaal voor vrouwen met een druk leven, gezin of carrière. Maar ook als je last hebt van allergieën of gevoelige ogen biedt permanente make-up de oplossing.

  Permanente make-up is een pigmentatiemethode waarbij huidvriendelijke pigmenten in de huid worden aangebracht door middel van een PMU-apparaat. Er wordt gewerkt met flinterdunne naaldjes en uiteraard met de vaste pigmenten.
  Vaak wordt permanente make-up vergeleken met een tatoeage. De manieren van werken lijken op elkaar.  Het verschil tussen permanente make-up en een tatoeage is dat bij permanente make-up pigment in de bovenste laag van de lederhuid wordt aangebracht, waarbij de witte collagene vezels worden voorzien van pigment. Bij een tatoeage ­gebeurt dit in het onderhuidse bindweefsel, waar het ­pigment door het vet wordt ingekapseld. Omdat permanente make-up oppervlakkiger wordt aangebracht dan een tatoeage, zal ook het UV-licht het pigment sneller afbreken.

  Wenkbrauwen
  Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat. Ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd. Ook bij het volledig ontbreken van eigen haartjes zal een prachtig resultaat behaald worden. Deze behandeling is ook geschikt voor mannen die ontbrekende stukjes in de wenkbrauwen willen laten opvullen.

  Eyeliner
  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kunnen met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden ­gebracht. Naar jouw wens kan het een zacht en subtiel lijntje worden of een bredere en meer opvallende lijn.  Altijd mooie ogen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen make-up.

  Ik ben opgeleid en gecertificeerd door Ecuri cosmetics, het meest toonaangevende merk in permanente make-up. Er wordt alleen gewerkt volgens de strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode, waarmee je verzekerd bent van een volledig veilige behandeling. De modernste technieken, deskundigheid, oog voor perfectie en de nieuwste computergestuurde apparatuur is jouw garantie voor kwaliteit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply